top of page
Målare Linköping

Målare i Linköping
- Barks Måleri

Mer än 20 år i måleribranschen

Invändigt- och utvändigt måleri

Miljö & kvalitetssäkrat måleriarbete enligt ISO 9001

Kontakta oss och berätta mer om ditt projekt och få en kostnadsfri offert!

IE2A4281.jpg

Erfarna och professionella målare i Linköping

Är det dags att måla om eller tapetsera? På Barks Måleri har vi erfarna och skickliga målare i Linköping med omnejd. Vi hjälper privatpersoner och företag att förverkliga sina måleriprojekt. Vi på Barks Måleri består av ett team erfarna och professionella målare i Linköping, Norrköping samt resterande delar av Östergötland. Vi besitter den kunskap som krävs för att göra just ditt måleriprojekt till verklighet.

 

I över 20 år har vi erbjudit högkvalitativa måleritjänster för både privatpersoner och företag. Genom att använda det bästa materialet och rätt teknik säkerställer våra kompetenta målare att varje projekt utförs med största omsorg och noggrannhet.

 

Vårt fokus ligger alltid på kunden för att kunna tillgodose de behov och önskemål som finns gällande projektet.

 

Har du frågor eller funderingar kring ditt måleriprojekt? Du får mer än gärna kontakta oss på Barks Måleri för konsultation och kostnadsfri offert på just ditt projekt.

Vi ger ditt måleriprojekt vad det förtjänar

Väljer du att anlita oss på Barks Måleri kan du vara säker att ditt måleriprojekt får det resultat och slutfinish det förtjänar.

 

Skillnaden på att anlita en erfaren målare och att göra arbetet själv är just slutresultatet som skapar en wow-känsla plus att du slipper arbetsbördan.

På Barks Måleri har vi målare med lång erfarenhet och en yrkesstolthet som ser till att din vision blir till verklighet med ett resultat som håller högsta standard.

Barks Måleri
- Över 20 år i måleribranschen

Med över 20 år i branschen och ett stort antal utförda måleriprojekt kan vi med stolthet och säkerhet säga att ditt måleriprojekt är i trygga händer hos oss på Barks Måleri.

 

Vi besitter yrkeskunskapen, kompetensen och erfarenheten för att alltid leverera ett slutresultat som håller högsta möjliga branschstandard.

 

Låt oss hjälpa dig att skapa trivsamma miljöer att vistas i.

Målare Linköping

ROT-avdrag för måleritjänster?

Som privatperson kan du göra ROT-avdrag på måleritjänster ämnade för huset, bostadsrätten och landstället.

 

ROT-avdraget innebär att du kan dra av 30 % av arbetskostnaden för måleritjänster. Observera att avdraget endast gäller kostnaden för det utförda arbetet, inte kostnaden för material.

 

När du anlitar Barks Måleri hjälper vi dig med ansökan om ROT-avdrag så det blir enkelt och smidigt för dig.

Frågor och svar - målare Linköping

 • Hur mycket en måleriprojekt kostar varierar beroende på flera faktorer såsom; typ av projekt, antal kvm som ska målas, hur många lager som ska målas och vilket förarbete som krävs. Kontakta oss och berätta om ditt projekt så skickar vi en kostnadsfri offert.

 • Återigen är det svårt att säga på rak arm hur lång tid ett måleriprojekt då flera faktorer spelar in som till exempel typ av målning, antal kvm som ska målas och förarbete. Det vi med säkerhet kan säga är att en målare utför arbetet snabbare än om du själv ska utföra arbetet.

Målare Linköping
Målare Linköping
Målare Linköping

Vi förverkligar ditt måleriprojekt i Linköping

Barks Måleri erbjuder alla typer av måleritjänster från fasadmålning, färgsättning, in- och utvändig målning till tapetsering, dekorationsmålning och epoximålning.

 

Här är en komplett lista på alla måleritjänster vi på Barks Måleri kan hjälpa till med.

 • Snickerimålning

 • Fönstermålning

 • Tapetsering

 • Väggmålning

 • Färgsättning

 • Fasadrengöring

 • In- och utvändig målning

 • Entrepenadmålning

 • Industrimålning

 • Epoximålning

 • Våtrumsmålning

 • Dekorationsmålning

Vi tar oss an stora som små måleriprojekt i hela Östergötland och hjälper både företag och privatpersoner.

bottom of page